реклама партнерів:
Головна » 2019 » Листопад » 28 » Під нігтями загиблого Дениса Чаленка з Прилук знайшли чуже ДНК
22:17
Під нігтями загиблого Дениса Чаленка з Прилук знайшли чуже ДНК
Під нігтями загиблого Дениса Чаленка з Прилук знайшли чуже ДНК Смерть перекваліфікували в умисне убивство. Раніше загибель кваліфікували як порушення правил дорожнього руху.

Під нігтями 14-річного Дениса 17 експертиз і 6 слідчих експериментів: поліція розкрила деталі справи про загибель Дениса Чаленка з Прилук 17 експертиз і 6 слідчих експериментів: поліція розкрила деталі справи про загибель Дениса Чаленка з Прилук Чаленка, який загинув за таємничих обставин у Прилуках, знайшли епітелій чужої шкіри, йдеться у сюжеті ТСН
Дослідження наразі проводять експертизи. Зокрема, і аналіз ДНК. Всі експертизи будуть надані слідству 3 грудня нинішнього року.

Крім того, поліція ухвалила рішення про зміну правової кваліфікацій кримінального правопорушення”. Тепер справу розслідують як умисне вбивство, раніше - порушення правил дорожнього руху. Справу сподіваються розкрити у найкоротші терміни.

Біля місцевого відділку поліції вчергове зібралися містяни. Вони переймаються, що протягом місяця розслідування не зрушилося."Ніхто не хоче розслідувати справу, тягнуть резину, щоб люди заспокоїлися", - каже батько загиблого.

Люди впевнені, що поліція причетна до вбивства. В органі розповіли: тих, кого батьки вважають винними, звільнили з посад, але в органі вони продовжують працювати. "Для того, щоб притягнути когось до дисциплінарної чи кримінальної відповідальності, необхідно здобути певну кількість доказів. Даватиме оцінку прокуратура і суд", - каже в.о. керівника Прилуцької поліції Сергій Сторожук.

Нагадаємо, у вівторок, 29 жовтня, 9-класник Денис повернувся додому зі школи й попросився в мами піти на тренування. За дві години, коли мати зателефонувала сину, зв’язку з ним уже не було. Відчувши щось недобре, батьки почали шукати хлопця, але марно. Аж раптом дзвінок із поліції - Дениса знайшли мертвим на залізничній колії.

Попри запевнення, що вбивство є однією з робочих версій, за якими ведеться розслідування обставин смерті, офіційна кваліфікація справи – загибель на залізниці. Це не влаштовує ані батьків, ані активістів із Прилук, які давно нарікають на роботу місцевих правоохоронців. Перші протести під відділком відбувались з силовим протистоянням та спаленням шин. Родина Дениса налаштована "до кінця" боротися за справедливе слідство та покарання винуватців загибелі дитини, і мають кількох підозрюваних.

Крім того, батьки Дениса готові до ексгумації тіла сина. Вони прагнуть дізнатися, якою смертю загинув хлопець. Родина знайшла в Німеччині експертів, які зроблять ексгумацію, та людей, які це оплатять.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 516 | Теги: Прилуки, Денис Чаленко, вбивство, поліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar