реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 24 » Півсотні міліціонерів Чернігівщини повернулися додому із зони АТО
17:12
Півсотні міліціонерів Чернігівщини повернулися додому із зони АТО
Півсотні міліціонерів Чернігівщини повернулися додому із зони АТО Чернігівщина зустріла земляків-міліціонерів, які після виконання поставлених задач в зоні АТО повернулися додому. На рахунку міліціонерів — охорона стратегічних об'єктів, затриманий ворожий корегувальник вогню і навіть вилучений російський безпілотник.
Як тільки бійці вийшли з автобуса, їх накрила хвиля радості, квітів, поцілунків. Були і батьківські сльози, але від щастя, що всі сини повернулися живі-здорові.
Особовий склад зведеного загону зустрічав начальник УМВС в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін та його заступник з громадської безпеки Роман Пицків.
Командир загону полковник міліції Григорій Ковтун доповів керівництву про успішне виконання завдань та повернення особового складу до гарнізону в повному складі без втрат.
Начальник Управління МВС України в Чернігівській області полковник міліції Едуард Альохін подякував міліціонерам за сумлінну службу і виконання бойових завдань та оголосив бійцям десятиденну відпустку. Та найкращою нагородою для хлопців стане можливість повернутися до мирного життя в колі сім’ї, адже протягом 30 днів чернігівці не тільки охороняли громадський порядок у Слов’янську, а й виконували масу більш серйозних задач.
- Ми дислокувалися в Слов'янську. Займалися охороною громадського порядку, охороняли стратегічні об'єкти, а також виїжджали на зачистки. Були і в Мар'їнці, і під Горлівкою. Всі живі, здорові, повернулися назад. Більшість людей в зоні АТО вже все розуміють хто є хто, змінюють свою думку, допомагають нам, - каже підполковник міліції Руслан Осипенко.
Чернігівці також похвалилися успішною зачисткою Мар’їнки, в ході якої вдалося добряче попсувати нерви бойовикам.
- В зоні АТО ми виконували завдання з охорони громадського порядку, а також спільно з Національною гвардією були на завданнях в Світлодарську, де затримали найманця-корегувальника вогню, були у селищі Луганському, а також у добре відомій Мар’їнці. Слава Богу, ми всі повернулися без втрат, без поранених, і всі бойові завдання виконали чітко, без зауважень.
Скажу відверто, Мар'їнка — це дуже гаряча точка. Її зачистка проводилася під звуки розривів мін і супроводжувалася вуличними боями. В ході спецоперації ми затримали бойовика-росіянина, знайшли схованку зі зброєю та радіостанціями сепаратистів, і навіть вилучили безпілотний літальний апарат з російськими розпізнавальними знаками. Була проведена профілактична робота з місцевим населенням, якого там залишилося небагато, але всі вони чекають миру, як і ми, - розповідає старший лейтенант міліції Олександр Аношко.
Зараз свою лепту в забезпечення миру та спокою на Донбасі вносять міліціонери чергової ротації Чернігівщини, які два дні тому змінили колег після місячного перебування в зоні в АТО.

За інформацією УМВС України в Чернігівській області



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1156 | Теги: Донбас, Чернігівщина, міліція, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar