реклама партнерів:
Головна » 2021 » Лютий » 12 » Поліція розслідує кримінальне провадження за фактом автопригоди, у якій загинула чернігівка
18:10
Поліція розслідує кримінальне провадження за фактом автопригоди, у якій загинула чернігівка
Поліція розслідує кримінальне провадження за фактом автопригоди, у якій загинула чернігівка Вранці 12 лютого до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Шевчука в Чернігові під колесами сміттєвоза загинула жінка.
На місце події негайно виїхав слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

Поліцейські встановили, що водій автомобіля ЗІЛ, під час спроби виїзду із засніженої колії, наїхав на пішохода. За попередньою інформацією, 52-річна жінка підсковзнулася і впала під колеса автомобіля, в момент коли той рушив з місця. Внаслідок ДТП пішохід загинула місці.
Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Слідчий відкрив провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Згідно з нею, максимальне покарання — до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами ще на три роки.
Триває досудове розслідування.

Джерело: Сектор комунікації поліції Чернігівської області



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1645 | Теги: Чернігів, поліція, сміттєвоз, ДТП | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar