реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 19 » Поліція склала протокол на настоятеля Спасо-Преображенського собору за порушення карантинних обмежень
12:35
Поліція склала протокол на настоятеля Спасо-Преображенського собору за порушення карантинних обмежень
Поліція склала протокол на настоятеля Спасо-Преображенського собору за порушення карантинних обмежень Поліція Чернігівщини забезпечила публічний порядок на Великдень. Порушень публічного порядку під час святкування Великодня в області не допущено, але поліція зафіксувала порушення карантинних обмежень.
Зокрема, у Чернігові в одну з культових споруд (Спасо-Преображенський собор) зайшли понад 50 вірян, що є порушенням вимог постанови Кабінету Міністрів України №211 та може стати причиною поширення COVID-19, інформує сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Поліція склала на настоятеля храму адміністративний протокол за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає штраф від 17000 до 34000 гривень для фізичних осіб і від 34000 до 170000 гривень – для посадовців.

Зауважимо, що поліцейські слідкували за охороною публічного порядку та дотриманням карантинних обмежень біля кожної культової споруди.
За словами начальника Управління превентивної діяльності в Чернігівській області Олексія Дяговця, під час святкування Великодня в Чернігівській області службу несли близько 1,5 тисячі поліцейських.
Поліція Чернігівської області висловлює вдячність настоятелям храмів за організацію Великодня (розмітка на асфальті, дотримання дистанції тощо), а вірянам за те, що прислухалися до правоохоронців і залишилися святкувати у колі родини.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 440 | Теги: Спасо-Преображенський собор, карнатин, поліція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar