реклама партнерів:
Головна » 2023 » Липень » 5 » Поліпшується сполучення Чернігова з Києвом: відкрито рух тимчасовим мостом через річку Десна
21:12
Поліпшується сполучення Чернігова з Києвом: відкрито рух тимчасовим мостом через річку Десна
Поліпшується сполучення Чернігова з Києвом: відкрито рух тимчасовим мостом через річку Десна У Чернігівській області відкрили рух тимчасовою переправою, це суттєво полегшить транспортне сполучення для мешканців громад, яким більше не доведеться користуватись 30-кілометровим об’їздом.
Також міст забезпечить пряме сполучення для пасажирського транспорту з «київського» напрямку в сторону Чернігова, Мени, Городні та інших громад правобережної частини області.
Проїзд мостом відкрито сьогодні з 08:00 години ранку.
Для проїзду вантажним транспортним засобам через тимчасовий міст, діятиме обмеження – до 18 тонн загальною масою і навантаженням на вісь до 7 тонн.

Зазначимо, зведення тимчасової споруди тривало майже рік, були проведені масштабні роботи з ліквідації наслідків ведення бойових дій та знешкодження потужних боєприпасів, що були на дні річки, адже у березні 2022 навколо Чернігова тривали важкі бої.
Агентство відновлення працює в першу чергу там, де важливо забезпечити сполучення для громад області та створити транспортний коридор для руху вантажного транспорту.

Нагадаємо, у травні 2023 року був відкритий проїзд відновленою частиною мосту через річку Десна на об’їзній Чернігова, відтак було забезпечено рух вантажного транспорту, що їде в сторону обласного центру та північних громад. Також по цьому маршруту відкрили рух ще двома відремонтованими спорудами – через річку Білоус та шляхопровід.

Поблизу Чернігова наразі також проводяться роботи зі зведення нового мосту на 4 смуги руху. Його відкриття дасть можливість повноцінно забезпечити логістичний зв'язок для транспортних потоків.
Загалом, у Чернігівській області було зруйновано 37 штучних споруд (у т. ч. 27 — на дорогах державного значення). Забезпечено тимчасовий проїзд на 24 об’єктах державного та місцевого значення. Паралельно з цим відбудовуються основні мости на головних транспортних артеріях в області.
Наразі в Чернігівській області капітально відновлено 6 мостів, ще на 6 спорудах активно ведуться будівельні роботи.

За повідомленням Державного агентства
відновлення та інфраструктури України




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2297 | Теги: відновлення, Чернігів-Київ, міст, війна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar