реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 28 » Помічник терористів передавав інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України
09:58
Помічник терористів передавав інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України
Помічник терористів передавав інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України Прокуратурою Чернігівської області після закінчення досудового розслідування направлений до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо громадянина, який підозрюється у сприянні діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України).

Як встановлено досудовим розслідуванням, житель Краматорська Донецької області, перебуваючи в своєму місті, погодився на пропозицію представника терористичної організації «ДНР» збирати та передавати йому інформацію щодо підрозділів Збройних сил України, залучених до проведення антитерористичної операції.

Починаючи з вересня минулого року підозрюваний збирав такі дані на території Донецької області та телефоном передавав їх представникові «ДНР». Переїхавши у січні цього року на Чернігівщину, він продовжив свою протиправну діяльність, передаючи за тим же номером телефону одержану з зони АТО інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні проводилося слідчим підрозділом Управління СБУ в області, процесуальне керівництво здійснювала прокуратура Чернігівської області.

Санкція ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України — позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

За інформацією прес-служби прокуратури Чернігівської області.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1234 | Теги: АТО, терорист, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar