реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 11 » Президент України високо оцінив внесок міліції Чернігівщини в проведення АТО
21:13
Президент України високо оцінив внесок міліції Чернігівщини в проведення АТО
Президент України високо оцінив внесок міліції Чернігівщини в проведення АТО Петро Порошенко вручив державні нагороди правоохоронцям, які брали участь в АТО на Сході України. Серед нагороджених – четверо представників Чернігівщини.
На церемонії нагородження були присутні Секретар РНБО Олександр Турчинов, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, заступники міністра та керівництво структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ.
Глава держави подякував славетним представникам української міліції і Нацгвардії за подвиг, який вони здійснюють кожного дня, наближаючи перемогу, – як на передовій, так і всередині країни.
«Сьогодні ми нагороджуємо найкращих, хто продовжує традиції героїв України, демонструє, як треба захищати Батьківщину, боротися за Україну», – наголосив Президент.

Петро Порошенко особисто нагородив медаллю «Захиснику Вітчизни» чотирьох представників Чернігівщини.
- майора міліції Щербатого Юрія Михайловича, старшого інспектора штабу Чернігівського міського відділу УМВС;
- старшого прапорщика міліції Рубана Олега Вікторовича, фельдшера медичного пункту роти міліції громадської безпеки особливого призначення УМВС;
- рядового міліції Бубеса Юрія Мироновича, міліціонера батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів»;
- рядового міліції Шумського Леоніда Вікторовича, міліціонера батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів».

Глава держави зазначив, що міліціонери та військовослужбовці тепер не лише захищають порядок всередині країни, але й є надійним заслоном від ворога на передовій.

Президент зауважив, що з початку антитерористичної операції через складні випробування пройшли більше 20 тисяч правоохоронців. Сьогодні в зоні АТО у найскладніших умовах несуть службу 3275 працівників міліції та військовослужбовців Національної гвардії України. Загинуло 112 працівників міліції та 154 військовослужбовця Національної гвардії, 466 міліціонерів та 681 гвардієць отримали поранення.
«Невдовзі Міністерство внутрішніх справ очікують зміни. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та його Перший заступник Ека Згуладзе за підтримки коаліції в парламенті та інших народних депутатів зараз закінчують законодавче оформлення початку реформ. Зміниться все. Починаючи від уніформи та закінчуючи зарплатнею. Але не зміниться наше ставлення до славних подвигів, які звершили представники Міністерства внутрішніх справ та бійці Національної гвардії, виступивши на захист України. Ми схиляємо голови перед ними, перед їх подвигом», - зазначив Президент України Петро Порошенко.

За інформацією з офіційного сайту УМВС України в Чернігівській області



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1101 | Теги: міліція, Петро Порошенко, Чернігівщина, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar