реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 9 » Прилучанка стала лауреатом міжнародного літературного конкурсу «Коронація Слова – 2018»
09:36
Прилучанка стала лауреатом міжнародного літературного конкурсу «Коронація Слова – 2018»
Прилучанка стала лауреатом міжнародного літературного конкурсу «Коронація Слова – 2018» 7 червня 2018 року в Колонній залі Київської міської держадміністрації пройшла урочиста церемонія нагородження літературною премією «Коронація слова – 2018», повідомляє cheline

Нагородження відбувалося у декількох номінаціях: П’єси, Кіносценарії, Пісенна лірика, Романи, та Спецвідзнаки від партнерів.
Цього року ІІІ місце у номінації «Пісенна лірика» здобула прилучанка Марина Кузьменко з поезією «Аеропортове прощання».
Вона отримала диплом лауреата конкурсу та цінні призи.
«Відзнака моєї творчості на такому рівні є не лише приємною несподіванкою, але й стимулом думати про наступні літературні експерименти і проекти», – зазначила Марина.
«Мені дуже радісно від того, що ймення нашого міста прозвучало під час вручення цьогорічних «літературних Оскарів», як називають Коронацію Слова у творчих колах. І хоча значну частину свого життя я провела у столиці, однак все рівно поважаю моє рідне місто Прилуки і дякую своїм батькам за життєві основи, які я отримала саме тут», – додала вона.
Марина Кузьменко народилася і виросла у місті Прилуки, закінчила загальноосвітню школу № 13, відвідувала Прилуцький Центр Творчості Дітей та Юнацтва.
Вірші пише з десяти років. Тривалий час веде персональний блог meri.kiev.ua, в якому публікує власну поезію та прозу.

«Коронація Слова» – один з найпрестижніших українських літературних конкурсів, що за 18 років проведення відкрив близько 1000 нових імен української літератури.
Завдяки «Коронації слова», українська література доповнилася творами сучасних відомих авторів: Люко Дашвар, Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко, Володимир Лис, Галина Вдовиченко, Наталка і Олександр Шевченки, Анна Багряна, Максим Кідрук, Марина Гримич, Олексій Волков, Міла Іванцова, Маріанна Малина, Юрій Сорока, Василь Шкляр, Богдан Коломійчук, Марія Матіос, Вікторія Гранецька, Андрій Кокотюха, Марія і Сергій Дяченки, Світлана Талан, Кіра Малко.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 730 | Теги: Коронація слова, література, Марина Кузьменко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar