реклама партнерів:
Головна » 2012 » Квітень » 24 » Про Чернігів знімуть фільм
20:04
Про Чернігів знімуть фільм
Про Чернігів знімуть фільм Історією Чернігова зацікавилася знімальна група «5 каналу» на чолі з автором і ведучим програми «Машина часу» Андрієм Охрімовичем. 7 квітня гості з ознайомчим візитом відвідали обласний центр Чернігівщини.
Наразі йдеться про зйомки 4-серійного науково-популярного фільму про місто над Десною.
Ініціатором співпраці виступив представник місцевого бізнесу — директор рекламної агенції «Look&See» Олег Чернов. Саме за його підтримки реклама Чернігова здійснюється на національних телеканалах (демонстрація ролика — переможця міського конкурсу), а також готуються нові ролики про місто. Мета фільму, що створюється, — продемонструвати, а може навіть і відкрити Чернігів для українців, підвищити історичну значимість міста у масштабах країни. «Ідея прорекламувати Чернігів може втілюватися до безкінечності», — підкреслив О. Чернов.
За словами начальника управління стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради Бориса Атрощенка, проект буде цікавим для широкого загалу. «Нам є багато про що розповісти, багато що показати на рівні України і для міжнародного загалу, особливо напередодні Євро-2012», — зауважив він. Також Б. Атрощенко висловив сподівання, що у фільмі буде продемонстровано новий неординарний погляд на історичний шлях обласного центру Чернігівщини. «Погляд не тих людей, які живуть тут щоденно, а з точки зору тих, хто тут вперше, бачить все під особливим кутом зору», — сказав представник міської влади.
А. Охрімович зазначив, що переважна більшість українців дуже мало знає про Чернігів. «Є таке місто, скажуть, можливо, згадають про чернігівське пиво і більше нічого», — констатував автор і ведучий історичної програми. Він також розповів про бачення сценарію майбутнього фільму. На його думку, цікаво було б показати історію Чернігова на фоні суперництва з Києвом. «Чернігів хотів бути першим, і в цьому була мотивація», — наголосив А. Охрімович.

Ірина СИНЕЛЬНИК
Джерело: "Чернігівські відомості"



Переглядів: 1191 | Теги: 5 канал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar