реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 14 » Про надання матеріальної допомоги тим, хто втратив майно на Попудренка, 16
19:10
Про надання матеріальної допомоги тим, хто втратив майно на Попудренка, 16
Про надання матеріальної допомоги тим, хто втратив майно на Попудренка, 16 Виконком прийняв рішення про надання матеріальної допомоги тим, хто втратив майно на Попудренка, 16, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Щойно завершилося засідання виконкому, на якому прийняте рішення про видачу з міського бюджету матеріальної допомоги тим потерпілим з гуртожитку по Попудренка, 16, які через руйнування квартир не зможуть забрати з них свої речі.

За висновком Управління капітального будівництва міської ради, це по дві квартири на другому, третьому і четвертому поверхах. На першому поверсі таких квартир нема, бо зруйновані приміщення – технічні.

Можливо, що деякі вцілілі речі цих родин з суміжних приміщень усе ж вдасться дістати, але, за словами начальника УКБ міської ради Анатолія Дзядзько, це точно не зможуть бути меблі чи холодильники. Тому все одно матеріальні втрати саме цих родин є найважчими.

За рішенням виконкому, їм виділяється матеріальна допомога з бюджету у розмірі 5 тис. грн на особу. Тобто, наприклад, родина з трьох осіб вже завтра отримає 15 тис. грн.

Така ж матеріальна допомога видається матері постраждалого 17-річного Олександра Турчина, який зараз у лікарні. Як вже повідомлялося раніше, за словами лікарів, у нього небезпечних для життя ушкоджень нема.

Окрім того, міський голова на засіданні виконкому повідомив про те, що до 5 тис. грн з міського бюджету цим потерпілим буде додана ще така ж сума з благодійних коштів. Їх запропонував у якості благодійної допомоги один з комерційних банків.

- Якщо він підведе, то я дам на це особисті кошти або ми знайдемо ресурс, щоб виконати цю обіцянку, - сказав Владислав Атрошенко.

Інші родини з числа мешканців постраждалого будинку сьогодні невеликими групами та в супроводі представника правоохоронного органу почнуть заходити в свої кімнати, аби забрати найнеобхідніше з особистих речей та закрити й опломбувати решту.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1070 | Теги: аварія, гуртожиток, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar