реклама партнерів:
Головна » 2021 » Липень » 26 » Релігійне протистояння: РПЦвУ готує Хресний хід та планує дискредитувати ПЦУ перед Варфоломієм
13:30
Релігійне протистояння: РПЦвУ готує Хресний хід та планує дискредитувати ПЦУ перед Варфоломієм
Релігійне протистояння: РПЦвУ готує Хресний хід та планує дискредитувати ПЦУ перед Варфоломієм Так звана Українська православна церква Московського патріархату, іншими словами РПЦвУ, вже близько місяця анонсує проведення Великого Хресного ходу, присвяченого 1033-річчю Хрещення Русі, де будуть, за попередніми даними, сотні тисяч віруючих. Представники РПЦвУ підкреслюють важливість цього заходу і висловлюють надію, що в столицю приїдуть люди з усіх регіонів. Для залучення більшої кількості прихожан до Києва на урочистості обіцяють привезти Почаївську, Святогорську, Зимненську і Касперівську ікони Божої Матері, а також мощі князя Володимира.

Проведення такого масового заходу в той час, коли по всьому світу поширюється небезпечний штам коронавіруса «Дельта», експерти називають бактеріологічним терористичним актом. Однак, однією з головних цілей РПЦвУ є зрив візиту Вселенського патріарха Варфоломія в Україну, який підтвердить вищий над Москвою статус Києва в православному світі. Тому Кремль готовий не тільки до бактеріологічних терактів, але і до хаотизации і дестабілізації ситуації в Україні.

На допомогу російській церкві для реалізації провокацій і дестабілізації ситуації в Україні недавно була створена ГО «Миряни», яка вже досить успішно ста-ла розповсюджувачем і ретранслятором наративів про релігіозні «гоніння» і «переслідування» в Україні. На даний час зареєстровано 5 регіональних представництв цієї ГО - в Дніпропетровській, Житомирській, Київській та Черкаській областях. Ведеться оформлення документації для реєстрації ще трьох представництв ГО «Миряни» - в Запорізькій, Вінницькій та Хмельницькій областях. Такий масштаб може свідчити про підготовку комплексної кампанії по дискредитації і дестабілізації України.

На жаль, РПЦвУ не турбує доля її прихожан і наслідки таких дій. А ось Православна Церква України через карантинні обмеження вирішила не проводити традиційний хресний хід з нагоди Дня хрещення Русі-України. Як то кажуть: відчуйте різницю!



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1747 | Теги: ПЦУ, РПЦвУ, РПЦ, УПЦ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar