реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 30 » Ремонти дорожнього покриття з перекриттям руху по вул. Лісковицькій і вул. Музичній
08:36
Ремонти дорожнього покриття з перекриттям руху по вул. Лісковицькій і вул. Музичній
Ремонти дорожнього покриття з перекриттям руху по вул. Лісковицькій і вул. Музичній
До уваги водіїв і пасажирів!

2-3 травня 2018 року в м. Чернігові у зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття вул. Лісковицької на ділянці від перехрестя з вул. Толстого до перехрестя з просп. Миру (колишнє Київське шосе) рух автотранспорту по вулиці Лісковицькій тимчасово призупиняється.

Автобуси міського маршруту № 7 «Вул. Єськова – міст р. Десна» тимчасово змінять свій рух, а саме – об’їзд ремонтної ділянки здійснюватимуть від перехрестя вул. Толстого з проспектом Миру далі – по проспекту Миру та Київському шосе до кінцевої зупинки «Старий вокзал».

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Вул. Єлецька», «Фабрика лозових меблів», «Школа № 4», «Вул. Лісковицька», «Вул. Бланка», «Вул. Успенська».

3-4 травня 2018 року в м. Чернігові у зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття по вул. Музичній на ділянці від перехрестя з вул. Толстого до перехрестя з вул. І. Мазепи рух автотранспорту по вулиці Музичній тимчасово призупиняється.

Автобуси міського маршруту № 35 «КСК – ЗАЗ» тимчасово змінять свій рух, а саме – об’їзд ремонтної ділянки у напрямку до кінцевої зупинки «ЗАЗ» здійснюватимуть від перехрестя вул. І. Мазепи з вул. Толстого далі по вул. І. Мазепи (без заїзду на вулиці Толстого, Промислова, Музична).

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Нафтобаза», «Вул. Толстого», «Вул. Промислова».

Схеми об'їзду (клікніть на зображеннях щоби збільшити їх):





Відповідне рішення про перекриття руху автотранспорту прийняте воконавчим комітетом Чернігівської міської ради на позачерговому засіданні 27 квітня.

Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. міського управління транспорту та зв'язку



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 805 | Теги: ремонт, дороги, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar