реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 4 » Розкрито вбивство 31-річного чоловіка, замасковане під пожежу
15:52
Розкрито вбивство 31-річного чоловіка, замасковане під пожежу
Розкрито вбивство 31-річного чоловіка, замасковане під пожежу Двоє односельців в Чернігівському районі під час застілля посварилися через симпатії до однієї й тієї ж жінки. Один з чоловіків у якості аргументу використав сокиру.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чернігівського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області підполковник поліції Олександр Крук, до чергової частини надійшло повідомлення, що під час гасіння пожежі в приватному будинку одного з сіл Чернігівського району був виявлений труп чоловіка.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом відділення. Загиблим виявився 31-річний житель Чернігівського району.

В подальшому поліцейські встановили, що напередодні загибелі чоловік зустрічався в цьому будинку зі своїм однолітком-односельцем, обидва вживали алкоголь. Саме після застілля й сталася пожежа.

В ході проведення досудового розслідування поліцейські за допомогою поліграфолога управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області та проведених оперативно-розшукових заходів встановили, що під час застілля чоловіча розмова односельців переключилася на жінок. У товаришів виявилася спільна симпатія до однієї їхньої знайомої. Саме це й стало приводом до сварки, а потім і вбивства.

Захмелілий знайомий схопив сокиру, що була у кімнаті, та кілька разів вдарів нею по голові суперника, чоловік помер на місці.

Підозрюваний майже добу перебував у будинку з тілом, не знаючи, що робити далі. Потім вирішив замісти сліди злочину. Для цього чоловік поклав труп у ліжко, накрив простирадлом, підпалив його та пішов з будинку, прихопивши з собою особисті речі вбитого. Сокиру ж викинув у замет.

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. Він зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Неподалік його будинку правоохоронці вилучили викрадені речі вбитого: мобільні телефони, кредитні картки, документи. Знайшли поліцейські і знаряддя злочину – сокиру з плямами крові.

Підозрюваний у вбивстві затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Олександр Крук повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області






Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 990 | Теги: пожежа, Чернігів, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar