реклама партнерів:
Головна » 2024 » Червень » 12 » Розпочато демонтаж будівель двох чернігівських шкіл - №18 та 21
20:05
Розпочато демонтаж будівель двох чернігівських шкіл - №18 та 21
Розпочато демонтаж будівель двох чернігівських шкіл - №18 та 21 Вони були зруйновані авіаударами рф 3 березня 2022 року і не підлягали відновленню.
Роботи виконуються в рамках співпраці Чернігівської міської ради та ПРООН. Партнери повністю їх фінансують, а також самостійно визначали підрядника, який здійснює демонтаж.
Крім того, маємо з ними ще один спільний напрямок роботи. Вони придбали кілька одиниць техніки і передали їх в комунальну власність Чернігова - бульдозер, самоскид з вантажопідйомністю 32 т. В роботі ще навантажувач.
Про це повідомляє в.о. міського голови Олександр Ломако.

Він також пише: "Дякую за допомогу у здійсненні таких важливих робіт, а також за поповнення парку комунальної техніки, якому також було завдано значних пошкоджень під час бойових дій.
Стосовно доступу до освіти мешканців мікрорайону Подусівка, де в один день ворог знищив дві школи, то діти тимчасово обирають для себе інші ЗНЗ: №13, 14, 20, 32 тощо.
Разом з тим, вже зараз триває робота над розробленням проєкту будівництва школи в цьому мікрорайоні, на місці зруйнованої ЗНЗ №21. Потужність нового закладу освіти - 1 100 осіб + воно матиме бомбосховище, збудоване за всіма вимогами та стандартами. Коли буде готовий проєкт, розпочнеться робота з пошуку і залучення зовнішніх партнерів для його реалізації"



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1604 | Теги: демонтаж, війна, Чернігів, школи | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar