реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 15 » Розпочато голосування за проєкти «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області
18:02
Розпочато голосування за проєкти «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області
Розпочато голосування за проєкти «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області З 14 по 28 квітня 2020 року (включно) в електронній системі https://vgb-chernihiv-budget.e-dem.in.ua відбудеться голосування за проєкти, які були подані на конкурс «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області.

На участь у даному конкурсі подано проєкт, що передбачає створення на базі Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана Чернігівської регіональної агенції розвитку та промоції туризму (Chernihiv Regional Tourism Development and Promotion Agency).

Повна назва проєкту:

ПРОЄКТ № 6. Реставрація пам’ятки архітектури місцевого значення «Чернігівська жіноча гімназія» (Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана) з пристосуванням частини приміщення першого та другого поверхів для розміщення комунального неприбуткового підприємства «Чернігівська регіональна агенція розвитку та промоції туризму» за адресою: місто Чернігів, вул. Музейна, 6.

Мета проєкту: створення сучасного центру розвитку туризму та промоції туристичного потенціалу Чернігівщини на внутрішньому та зовнішньому ринку туристичних послуг шляхом пристосування об’єкту культурної спадщини для провадження туристичної діяльності.

Короткий опис: проєкт передбачає здійснення реставраційних робіт частини приміщення першого та другого поверхів пам’ятки архітектури місцевого значення Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана з метою збереження та підтримки в належному стані об’єкта історико-культурної спадщини та створення можливостей для роботи неприбуткового комунального підприємства «Чернігівська регіональна агенція розвитку та промоції туризму».
Створення на базі музею Чернігівської регіональної агенції розвитку та промоції туризму включає облаштування приміщень агенції, включно з облаштуванням робочих місць, забезпечення всім необхідним технічним приладдям, облаштування конференц-зони, створення відкритого простору для проведення різноманітних тренінгово-освітніх та презентаційних заходів, а також створення та підтримка програмного забезпечення туристичного порталу області.
Вибір приміщення для розміщення агенції обумовлюється вдалим розташуванням Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана в історичному центрі міста, яке забезпечує зручність та доступність під час отримання інформації, близькість до об'єктів туристичної інфраструктури, має зручну транспортну розв’язку та є місцем великої скупченості людей, серед яких як місцеві жителі так і екскурсанти та туристи.
Реалізація проєкту, окрім реставраційних робіт передбачає встановлення ліфта-підйомника для можливості доступу до історико-культурних цінностей людей з інвалідністю.

З повним текстом проєкту можна ознайомитись за посиланням.

Віддати голос можна шляхом авторизації особи із застосуванням електронного підпису.
Голосувати можуть всі мешканці Чернігівщини. Одна особа може проголосувати не більше, ніж за два проєкти.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 949 | Теги: бюджет участі, художній музей, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar