реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 19 » Розпочато кримінальне провадження щодо факту надання землі для будівництва біля Єлецького монастиря
18:36
Розпочато кримінальне провадження щодо факту надання землі для будівництва біля Єлецького монастиря
Розпочато кримінальне провадження щодо факту надання землі для будівництва біля Єлецького монастиря Прокуратурою міста Чернігова 16 червня розпочато кримінальне провадження, досудове розслідування в якому має дати правову оцінку факту виділення землі для будівництва поблизу Єлецького монастиря.
Провадження зареєстровано щодо посадових осіб Чернігівської міської ради та КП «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем).

Наразі встановлено, що службові особи КП «Чернігівбудінвест» та Чернігівської міськради, діючи в інтересах третьої особи (ПП «ГЕЛІОДОР»), провели процедуру надання земельної ділянки площею 0,22 га, нормативна грошова оцінка якої становить 369 194 грн, всупереч вимогам Земельного кодексу України та з уникненням від процедури земельних торгів. Це призвело до втрат надходжень до місцевого бюджету від сплати за оренду земельної ділянки.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо призначення ряду судових експертиз для встановлення всіх обставин правопорушення.

За інф. прокуратури м. Чернігова
Фото кореспондента "Чернігівського формату".







Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1047 | Теги: забудова, Чернігів, Єлецький монастир | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar