реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 22 » Розпочато кримінальне провадження щодо будівництва комерційних об’єктів на березі Десни
18:52
Розпочато кримінальне провадження щодо будівництва комерційних об’єктів на березі Десни
Розпочато кримінальне провадження щодо будівництва комерційних об’єктів на березі Десни Прокуратурою міста Чернігова, з метою встановлення підстав для представництва інтересів держави в суді, проведено аналіз стану законності будівництва в межах охоронних зон пам’ятки археології місцевого значення та на території прибережних захисних смуг.

Встановлено, що на березі р. Десна, вище за течією від Чернігівського річкового порту, збудовано комплекс комерційних закладів відпочинку. Будівлі цих закладів знаходяться на території пам’ятки археології місцевого значення «Передгороддя» X-XVIII ст. стародавнього м. Чернігова (взято на державний облік розпорядженням Чернігівської ОДА від 28.12.1998 №856), в охоронній археологічній зоні №2 м. Чернігова (затверджена рішенням Чернігівської міськради 31.05.2007), в межах прибережної захисної смуги річки Десни.

За результатами вказаного аналізу прокуратурою міста до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом самовільного будівництва будівель/споруд на самовільно зайнятій земельній ділянці, що знаходиться в охоронній зоні пам’ятки археології місцевого значення на території прибережної захисної смуги р. Десна, по вул. Береговій у м. Чернігові, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 197-1 Кримінального кодексу України.

Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділу Чернігівського МВ УМВС України в Чернігівській області. Процесуальне керівництво забезпечується прокуратурою міста Чернігова. Досудове слідство триває.

За інф. прокуратури м. Чернігова



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1027 | Теги: забудова, прокуратура, Десна, археологія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar