реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 19 » Розслідується кримінальне провадження за фактом виявлення на смітнику трупа немовляти
18:21
Розслідується кримінальне провадження за фактом виявлення на смітнику трупа немовляти
Розслідується кримінальне провадження за фактом виявлення на смітнику трупа немовляти Протягом півгодини після виявлення тіла поліцейські Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області встановили особу матері, зараз вона дає покази слідчому. В обід 19 січня до чергової частини Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення від охоронника місцевого магазину по вулиці Незалежності, що в сміттєвому контейнері біля торговельного закладу виявлений труп немовляти в поліетиленовому пакеті.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції. Провівши комплекс розшукових заходів, досвідчені оперативники протягом півгодини встановили особу матері. Зараз вона дає покази слідчому. Проводиться експертиза, яка має встановити причину смерті немовляти.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за статтею 117 Кримінального кодексу України (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 914 | Теги: Кримінал, труп немовляти, Ніжин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar