реклама партнерів:
Головна » 2021 » Листопад » 25 » Рука Кремля: у Києві «антивакцинатори» пікетували в урядовому кварталі з QR-кодами «Єдиної Росії»
11:15
Рука Кремля: у Києві «антивакцинатори» пікетували в урядовому кварталі з QR-кодами «Єдиної Росії»
Рука Кремля: у Києві «антивакцинатори» пікетували в урядовому кварталі з QR-кодами «Єдиної Росії» У середу, 24 листопада, кілька тисяч людей прийшли в урядовий квартал Києва на так званий «марш свободи» з вимогою звільнення лідера антивакцинаторського руху Остапа Стахіва, якого СБУ підозрює в замаху на повалення конституційного ладу.

Раніше в спецслужбі заявляли, що заблокували всеукраїнську мережу антивакцинаторів, лідером якої називають Стахіва. За версією слідства, учасників цієї мережі могли фінансувати росіяни.

На акції 24 листопада люди вигукували "Свободу Остапу Стахіву!" та тримали плакати "Ні, біологічному тероризму", "Примусова медицина = фашизм" та власне, проти QR-кодів.

Пікантність цій всій ситуації додає той факт, що відсканувавши перекреслений QR-код із плакатів – можна потрапити на сайт підконтрольної президенту РФ партії "Єдина Росія".

Зазначимо, в Україні фіксується один з найвищих показників смертності серед країн Європи від COVID19.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 3403 | Теги: Київ, вакцинація, антивакцинатори, урядовий квартал, Остап Стахів, COVID19, пікет, уряд, Україна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar