реклама партнерів:
Головна » 2024 » Вересень » 16 » Рухівці радилися
06:56
Рухівці радилися
Рухівці радилися Чергове засідання проводу обласної організації Народного Руху під головуванням заступника голови ОО НРУ Сергія Чернякова розпочалося із інформації Володимира Ступака про Політичну раду Руху, яка нещодавно засідала у Києві. Рухівське керівництво Чернігівщини вирішило, зокрема, зайнятися реєстрацією членів партії у інформ-системі, що потрібно для участі НРУ в потенційних виборах наступного року.
Обговорено інформацію про роботу експертних рад – доповідав заступник голови обласної організації Василь Чепурний, який є уповноваженим Центрального проводу НРУ в експертній раді з питань культури, духовності та інформаційної політики. Провід рекомендував призначити Володимира Ступака уповноваженим в експертній раді з питань міжнародної політики.
Намічено ряд заходів з налагодження роботи «Музей боротьби за відновлення незалежності України на Чернігівщині», що створюється у приміщенні обласного Руху – в обговоренні брали участь, зокрема, Надія Галковська, Сергій Печера та Ольга Мозгова.
Провід обласної організації Руху також ухвалив заяву щодо забруднення Сейму та Десни – у ній Рух критикує бездіяльність екологічних, санітарних та рятувальницьких структур і вимагає гострої міжнародної реакції МЗС України на цей злочин росіян.

Прес- служба обласної організації Народного Руху.









Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 400 | Теги: Політика, Народний Рух України, екологія, Чернігів | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar