реклама партнерів:
Головна » 2010 » Жовтень » 24 » Сергій Соломаха: «Безкоштовний сир буває тільки …. з «дерибану» землі»
10:56
Сергій Соломаха: «Безкоштовний сир буває тільки …. з «дерибану» землі»
Сергій Соломаха: «Безкоштовний сир буває тільки …. з «дерибану» землі» Сергій Соломаха у партійному списку Української народної партії до Чернігівської обласної ради разом із Валерієм Сараною очолюють команду однодумців. На прохання прес-служби обласної організації УНП він відповів на наші запитання.
— Сергію Васильовичу! Чому відбувається «повзуче» винищення зелених насаджень у містах ? Хто отримує від цього зиск?
— На жаль, і Чернігів в цьому питанні не пасе задніх. У цьому можуть переконатися усі, здійснивши прогулянку по вулиці Щорса, колись Вокзальна, яка за багатьма параметрами нагадує київський Хрещатик.
За останні роки «батьками міста» тут скандально було «вчавлено» аж сім споруд: від підземного «Акваріуму» на проспекті Миру до двох висотних житлових будинків на «Кругу». При цьому було знищено десятки дерев, в т.ч. двохсотлітні дуби.
Звернемо увагу на те, що всі ці споруди, розташувалися або на землях, що належали міській лікарні №1, будинку культури, дитячому садочку, перебудованого під ЖРЕД-9, або у парку на проспекту Миру та прибудинкових територіях. Тобто на землях, що знаходиться у підпорядкуванні міських чиновників та комунальних закладів міста, а не приватних осіб.
— Чому побудовані житлові будинки так і досі залишаються напівпорожніми, а на деяких торгово-офісних об’єктах будівельні роботи «заморожені»?
Ці споруди будувалися не стільки для задоволення потреб чернігівців, скільки для отримання надприбутків будівельникам. Їх отримати завадила світова криза…
І це не випадково, бо при комплексній забудові міста стільки, як при точковому «дерибані» землі, що належить усій громаді, надприбутків не отримаєш. Саме за рахунок них, як правило, і фінансуються виборчі кампанії можновладців.
— Отже, відповідальність за «дерибан» землі та знищення зелених зон міста несуть корумповані високопосадовці та ділки-депутатати у міській раді?
— На жаль, не тільки. Моральну відповідальність несуть і деякі чернігівці, ласі на дармову «благодійну» допомогу, «безкоштовне» медичне обстеження, газети тощо. Саме на їх голоси на місцевих виборах і розраховують ділки та високопосадовці, які за змовою здійснюють «дерибан» землі у місті.
Скажу відверто, вся ця «дармовщина-безкоштовщина» для виборців робилася і буде завжди робитися за кошти, отримані або від корупційних схем з «дерибану» землі, або від розкрадання бюджетних коштів.
— Ви балотуєтеся до обласної ради по Новозаводському виборчому округу у Чернігові. Які проблеми розвитку міста залишаються «за кадром» і не вирішуються?
Десятки років забалакується і не здійснюється комплексна забудова міста згідно генеральних планів. Це, в першу чергу, прорізки вулиці Любецької до проспекту Перемоги та від проспекту Перемоги до вулиці Рокосовського, а також будівництво вкрай потрібного шляху з вулиці Щорса на «Шерстянку».
Цьому потрібно покласти край. Виборці нарешті повинні зрозуміти, що безкоштовний сир буває тільки…

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП




Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1184 | Рейтинг: 4.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar