реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 3 » Ще одна втрата на Чернігівщині: пішов з життя український воїн на Донеччині
10:13
Ще одна втрата на Чернігівщині: пішов з життя український воїн на Донеччині
Ще одна втрата на Чернігівщині: пішов з життя український воїн на Донеччині Вже 2016. І знов у нас втрата...
Про це на сторінці facebook повідомляють волонтери Городні.
2 січня 2016 року, вранці,в лікарні м. Дзержинськ, Донецької обл., пішов з життя ще один наш боєць, котрий захищав Україну від путінських апачлєнців на сході країни. Назима Петро Васильович. В мирному житті, мешканець с.Дроздовиця, Городнянського р-ну, Чернігівської обл.1966 р.н.
У військовому - ст.лейтенант. Командир взводу зв’язку ЦЗКП польового зв’язку в.ч.В4533.
"Під час мобілізації в погребі не сидів. Пішов служити 28.08.2015.Одразу після підвищення кваліфікації в Києві, разом з своїм підрозділом, постійно виконував поставлені задачі в зоні АТО", пишуть волонтери.

"З сухого медичного висновку, де причиною смерті зазначено: Механічна асфіксія дихальних шляхів, можна науявляти собі різного. Але про алкоголь тут не йдеться. Командир частини, що і повідомив сумну новину, запевнив особисто. Жорстока правда в тому, що п’ятдесятирічна людина на передовій, окрім куль та уламків різного російського непотребу, що літає навколо, має доволі великі шанси піти з життя і від чогось більш банального.Застуди, серце, хронічні захворювання.На війні все це ще більш загострюється...
Якщо не завадить погода, дорога або щось інше - прощання з Назима Петром Васильовичем відбудеться у Вівторок, в рідному селі Дроздовиця. Час додамо пізніше. Вічна пам’ять всім загиблим за Україну...", інформують волонтери з Городні.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1150 | Теги: Донбас, Городня, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar