реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 14 » Щедрий вечір на Красній площі Чернігова
19:16
Щедрий вечір на Красній площі Чернігова
Щедрий вечір на Красній площі Чернігова Новий рік за Юліанським календарем. А в українців – Василя і Маланки. Щедрий вечір чернігівці провели на головній площі міста – у Новорічно-різдвяному містечку. Творчі колективи в переддень Старого Нового року підготували для дітей розважальне дійство. Відомий молодіжний фольклорний гурт Ніжинського училища культури і мистецтв «Народна криниця» привіз до Чернігова особливу програму – не звичайні щедрівки, а оригінальні, підготовані спеціально для цього щедрого вечора. А ще «Народна криниця», не довго вагаючись, защедрувала просто в кабінеті голови обласної адміністрації Валерія Куліча. Без подарунків веселі співаки від очільника області не пішли.

А вже ближче до вечора на площі розгорнулося головне дійство – концертна програма за участі артистів Чернігова, Ніжина, Борзни. А на сцені – звісно ж, Маланка і Василь.

Зимно, так ще й сиро. Хтось зігрівався гарячими чи гарячливими напоями, а хтось – спортивним приладдям: брав участь у змаганнях, організованих обласним центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх».

Зі святкової сцени лунали нескінченні вітання зі святами.

«Щедрий вечір» на Красній площі зібрав і чернігівців, і гостей Сіверського краю. Щедрого краю. Щедрий вечір, добрий вечір, добрим людям на здоров’я!

Джерело: Сівер-центр
Фото: Воробей Валентин




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1024 | Теги: Щедрий вечір, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar