реклама партнерів:
Головна » 2021 » Січень » 6 » «Симаргл на підвіконні» Олени Терещенко
14:55
«Симаргл на підвіконні» Олени Терещенко
«Симаргл на підвіконні» Олени Терещенко Щойно вийшла друком збірка новел Олени Терещенко у жанрі міського фентезі «Симаргл на підвіконні».
Про це повідомляє Чернігівська міська бібліотека імені М.Коцюбинського, де працює талановита письменниця.
Олена – лауреат Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» (2017) за повість для підлітків «Скарб вікінгів» (готується до друку). Дипломант «Коронації слова» (2020) за кіносценарій «Мій коханий віконт». Олена закінчила Чернігівський державний педагогічний університет імені Т. Шевченка та аспірантуру, за фахом – історик. Працювала журналістом на радіо, друкувалася в місцевих та всеукраїнських виданнях.

Колектив бібліотеки пишається, що в них є така творча особистість. Бажає Олені Терещенко подальших успіхів, невичерпного натхнення, нових книг, а збірці новел «Симаргл на підвіконні» – іти до читача своєю світлою дорогою, дарувати радість, насолоду, задоволення вдячним читачам.

У читальному залі бібліотеки є твори Олени. Книга «Прогулянки з привидом: містичні легенди Чернігівщини». Ця науково-популярна книга не просто збірка фольклорних оповідань, а ще й своєрідний путівник Чернігівщиною. Антологія творів учасників літературної школи «Цвіт папороті»(2019) містить оповідання «Замок на околиці міста».
А в газеті «Дебют» № 6 за 2020 рік, що отримує бібліотека, надруковані містична повість «Полювання на привида» та фентезі-оповідання «Прикладна драконологія» і «Принц і Фея».





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 2061 | Теги: Симаргл на підвіконні, Чернігів, бібліотека Коцюбинського, Олена Терещенко | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar