реклама партнерів:
Головна » 2012 » Травень » 4 » Скандальне будівництво перейшло в наступну фазу
19:57
Скандальне будівництво перейшло в наступну фазу
Скандальне будівництво перейшло в наступну фазу Скандальне будівництво на розі вулиць Войкова та Першої гвардійської армії перейшло в наступну фазу. Після вуличних протистоянь, воно перемістилось у кабінети чиновників міської ради і може отримати політичне забарвлення. Самі ж політики звинувачують один одного у сумнівному розподілі зелі місцевої громади. Кажуть не тому, що скоро вибори, а за для людей. Мешканці будинків поряд з якими зводитимуть магазин бояться за власне житло.
Нова споруда може зашкодити їх і так не новим оселям. Фундамент тріщіть і може не витримати сусіднього будівництва. На цьому неприємностей для мешканців не завершуються. Забудовники планують і нову автостоянку. Чиновники мерії не бачать порушення щодо будівництва на Войкова. На паперах все законно, ніякого дитячого майданчика там немає і бути не може вважає заступник мера Микола Сенькович.
Мер Соколов в очах чернігівців не хоче виглядати поганим градоначальником. Каже, що забудовники мають спілкуватися з людьми не тоді, коли стався конфлікт. Всю провину за скандал покладає на них. Попри скандал у Чернігові далі будуватимуться магазини говорить мер. Все згідно з генеральним планом розвитку міста і це на фоні зменшення чисельності населення у Чернігові протягом 10 років на 10 тисяч осіб, і стабільно низькою купівельною спроможністю чернігівців.

Підготував Сергій Корж за матеріалами ТРК «Дитинець»
Джерело: http://www.gorod.cn.ua/





Категорія: Громада та влада | Переглядів: 1339 | Теги: забудова, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar