реклама партнерів:
Головна » 2020 » Листопад » 1 » Скейт-парк у Чернігові доглядатиме громадська організація, створена самими екстремалами
19:11
Скейт-парк у Чернігові доглядатиме громадська організація, створена самими екстремалами
Скейт-парк у Чернігові доглядатиме громадська організація, створена самими екстремалами Територія скейт-парку на бульварі по просп. Миру від вул. Івана Мазепи до вул. С. Русової буде закріплена за громадською організацією «Екстримали», з метою належного його утримання. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 29 жовтня.

Управління житлово-комунального господарства міськради з цією громадською організацією підпише договір, відповідно до якого на закріпленій території забезпечуватиметься санітарне очищення та прибирання, утримання зелених насаджень, виконання відповідних робіт з утримання та ремонту, схоронність та відновлення (ремонт, заміна комплектуючих тощо) об’єкта благоустрою, а також контроль за його безпечною експлуатацією третіми особами.

Крім того, закріплена територія об’єкта благоустрою може використовуватися тільки для відпочинку та спортивної діяльності, задоволення рекреаційних та фізично-оздоровчих потреб дітей та дорослих. А розміщення тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення, у тому числі для здійснення підприємницької діяльності, здійснення торгівельної діяльності, надання інших послуг на закріпленій території об’єкта благоустрою не допускається.

Фінансування відповідних робіт з утримання проводиться за рахунок виконавця.

- Дуже важливо, коли в місті створюється соціальний об’єкт і відповідальність за нього покладається саме на тих, хто найбільше в ньому зацікавлений. Я думаю, що це чудова ініціатива, - прокоментував рішення під час його обговорення виконкомом заступник міського голови Олександр Ломако, який головував на засіданні.

У Чернігові це не єдиний випадок, коли догляд за соціальними об'єктами беруть на себе громадські організації або господарюючі суб'єкти. Зокрема, такий договір з громадською організацією готується щодо баскетбольного майданчика на "Шерстянці". Також, наприклад, комунальним жеком підписаний договір приватною компанією-управителем про те, що вона буде обслуговувати дитячий майданчик по вул. 1 Травня, 191. Про це в коментарі журналістам після засідання виконкому розповів керівник міського управління ЖКГ Ярослав Куц.

Джерело: прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1188 | Теги: скейт-парк, екстремали, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar