реклама партнерів:
Головна » 2010 » Червень » 10 » Сміттєзвалище на "Шерстянці": яку відповідь отримає депутат?
20:56
Сміттєзвалище на "Шерстянці": яку відповідь отримає депутат?
Сміттєзвалище на 9 червня 2010 року депутат Чернігівської міської ради, голова обласної організації Української народної партії Володимир Ступак направив депутатське звернення до начальника Державної екологічної інспекції в Чернігівській області В’ячеслава Панькова. Він просить перевірити в межах повноважень і надати інформацію щодо екологічного стану, статусу та користувачів території із зеленими насадженнями (біля одного гектара), розташованої біля вокзального пішохідного переходу на розі вулиць Ціолковського і Попова в районі «Шерстянки» у місті Чернігові.
Аналогічне депутатське звернення Ступак направив начальнику управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради Юрію Титаренку, у якому теж просить поінформувати про статус та користувачів території.
Нагадаємо, що на площі майже гектар біля житлового масиву та міської лікарні № 4 виникло звичайне сміттєзвалище. Сюди систематично вивантажують сміття самоскидами та періодично розрівнюють і утрамбовують бульдозером (!).
Депутат від УНП сподівається, що отримає об’єктивні, повні та оперативні відповіді для підготовки рішення щодо ліквідації ганебного сміттєзвалища у Чернігові, а два органи виконавчої влади, у разі виявлення порушення природоохоронного та земельного законодавства, адекватно відреагують.

Джерело: Прес-служба Чернігівської міської організації Української народної партії



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1289 | Теги: сміттєзвалище, Чернігів, Шерстянка | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar