реклама партнерів:
Головна » 2018 » Березень » 30 » Спеціальний ліфт для людей на візках у підземці біля «України» з’явиться вже скоро
14:39
Спеціальний ліфт для людей на візках у підземці біля «України» з’явиться вже скоро
Спеціальний ліфт для людей на візках у підземці біля «України» з’явиться вже скоро 29 березня під час пленарного засідання 29-ї сесії Чернігівської міської ради при розгляді питань у розділі «Різне» депутат міської ради Ірина Березинець озвучила прохання від людей з обмеженими можливостями. А саме, про облаштування підземного переходу біля готелю «Україна» спеціалізованим ліфтом для полегшеного та більш комфортного спуску та підйому в переході.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко одразу ж прокоментував це звернення: дана проблема вже вирішується. З цією метою зараз проходить суто технічна процедура для надання КП «Паркування та ринок» міської ради тимчасової зворотньої фінансової допомоги іншим комунальним підприємством.

- Ця фінансова допомога буде використана на облаштування підземних переходів у місті, в тому числі й на закупівлю спочатку хоча б одного такого спеціалізованого ліфту. Один такий ліфт місто вже придбало і його можна побачити в ЗОШ №30. Охоронець, який буде працювати в підземному переході, буде допомагати людям з обмеженими можливостями спускатися та підніматися. Ми ідемо по цьому шляху, хоч у часі й не так швидко, як хотілося б, – сказав міський голова.

Як ми вже повідомляли раніше, йдеться про спеціальне мобільне пристосування, мобільну платформу для підйому та спуску людей на інвалідних візках по сходах. Платформа пристосована до того, щоби одна людина могла без проблем переміщати її від одного входу в підземний перехід до іншого.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Переглядів: 553 | Теги: ліфт, Чернігів, перехід підземний | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar