реклама партнерів:
Головна » 2024 » Серпень » 8 » Співпраця Чернігова та Сен-Дені: другий рік поспіль чернігівські діти відпочивають у Франції
19:43
Співпраця Чернігова та Сен-Дені: другий рік поспіль чернігівські діти відпочивають у Франції
Співпраця Чернігова та Сен-Дені: другий рік поспіль чернігівські діти відпочивають у Франції Група чернігівських дітей цього літа, в рамках партнерства між Черніговом та Сен-Дені (Франція), відпочивала на березі Атлантичного океану, а також відвідала німецьке місто Гера. Хлопці і дівчата з родин військових та числа вразливих категорій другий рік поспіль мають можливість відвідати Францію.
Цьогоріч програма включала відпочинок у пансіонаті на березі Атлантичного океану, різноманітні спортивні та культурні заходи, відвідування туристичних локацій. Після чого діти також здійснили візит до міста Гера (Німеччина), яке є містом-побратимом Сен-Дені.
Приймаюча сторона взяла на себе всі витрати.
– Ця програма відбувається за підтримки програми «Європейський прихисток». Ми дуже раді, що є така можливість для наших дітей, відвідати європейські країни, – зазначає начальниця відділу міжнародних відносин та інвестицій Чернігівської міської ради Наталія Хольченкова.
Дітей супроводжували вчителі англійської та французької мов, аби в процесі спілкування дітей, допомогти їм налагодити комунікацію.

Нагадаємо, що Чернігів розвиває партнерство із Сен-Дені з 2023 року. У липні 2024-го в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако, на запрошення мера Метью Анотіна, здійснив візит до цього міста. Під час офіційного спілкування були налагоджені діалоги з питань допомоги нашому місту у сфері освіти та теплогенерації.
Також Олександр Ломако подякував очільнику Сен-Дені за те, що другий рік поспіль вони організовують оздоровлення для чернігівських дітей з родин військових та числа вразливих категорій.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1999 | Теги: франція, співпраця, діти, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar