реклама партнерів:
Головна » 2024 » Червень » 29 » Срібні хрестики – з вірою у серці
14:40
Срібні хрестики – з вірою у серці
Срібні хрестики – з вірою у серці

Вибір життєвого шляху починається з малого. І навіть крихітний вияв щирої віри у вигляді хрестика допоможе подолати негаразди та виклики сучасності. Традиційне оформлення прикраси вже давно вийшло за межі канонів, дозволяючи обрати насамперед символ. Натільні хрести зі срібла (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/catalog/serebryanye-podveski-krestiki/) можуть дозволити собі різні форми та барви, відповідно до багатства духовного світу кожного віруючого.

Саме цей ювелірний виріб дарують хрещені батьки або обирає молодь, щоб підкреслити тягу до звичаїв. Коли б не було прийнято рішення купити такий аксесуар, це буде вдалий момент для здобуття душевного спокою.

Хрестики зі срібла 925 проби

В основі прикрас часто виявляється саме цей метал. Досить доступний, з універсальним кольором та цілим букетом безумовно цінних властивостей. Срібло успішно бореться із хвороботворними мікроорганізмами, не залишає слідів на шкірі, має благородний вигляд. В Києві та інших містах легко відшукати хрестики з різним поєднанням сплавів:

  • білий – класичний срібний колір, пасує до будь-якого одягу та типів зовнішності,
  • білий та чорний створюється з використанням додаткового прийому обробки, завдяки якому срібні хрестики з чорнінням набувають старовинного вигляду,
  • червоний – це елемент позолоти, здатний яскраво оздобити готовий виріб,
  • червоний і білий у вишуканому поєднанні доповнять щоденний образ.

Додаткові матеріали та техніки дозволяють створити виразний хрестик з розп'яттям. Не менш поширені і вставки, в якості декоративних доповнень вони оновлюють прикрасу, зберігаючи духовну суть. Найчастіше використовуються фіаніти – сучасне ювелірне каміння, яке може мати різний колір та форму. Емаль, без якої теж не обходиться каталог, пропонує ще ширші можливості декорування. А перламутр без зайвих витрат надає хрестику святкового настрою.

Це не єдині можливості, які відкриті для тих, хто шукає релігійну підвіску. Все більше цікавих моделей з’являється на вітринах, дозволяючи придбати подарунок у класичному виконанні чи в інноваційному стилі.

Купити срібний хрестик

Хтось шукає невеличку прикрасу, яку не буде видно під одягом, а комусь потрібний представницький хрест високої якості. Всі ці побажання легко втілити завдяки пропозиціям нових колекцій.

  1. Лаконічний прямий хрест обирають послідовники канонічного церковного вчення.
  2. Хрестик з заокругленими кутами – хороший варіант прикраси для дитини. Цілком безпечний, зручний та з красивим оздобленням.
  3. Хрестики зі срібла з трикутними кутами, які нагадують листки, несуть нотку готичного стилю.
  4. Шестикутний хрест цінують в окремих релігійних течіях.
  5. Восьмикутний виріб – традиційно православний, має додаткові перемички знизу та вгорі. Це зовсім не означає, що його ціна буде більшою.
  6. Розп’яття теж вирізняється не лише кольором металу. Католицьке та православне має дрібні, але принципові відміни в положенні.
  7. Хрест з додатковими елементами може бути прикрашений шпицями, орнаментом, складною формою окремих частин.
  8. Декоративний ювелірний виріб у формі хреста розроблений для молоді, яка ще не визначилась в пошуках життєвого сенсу.
  9. Срібні натільні хрестики з насічками цікаво виглядають та не перевантажені надмірними деталями.
  10. Ажурні релігійні символи можуть стати надійним супутником жінки. До того ж, така структура дозволяє знизити вартість аксесуари, не жертвуючи вишуканістю.
  11. Хрестик з іконкою чи фігуркою обирають глибоко віруючі люди, які прагнуть заступництва вищих сил.
  12. Масивний хрест зазвичай чоловічий, особливо для тих, чиє життя пов’язане з церковною сферою.

Нині хрестики в Україні носять всі бажаючі – і ті, хто часто відвідує храм, і ті, хто вважають прикрасу просто частиною успішного образу. Для всіх них завжди відчинені двері інтернет-магазину «Золотий Стандарт» (https://zolotoy-standart.com.ua/ua/). Різноманіття асортименту доступне за приємними цінами, часто в комплектах та з вигідними акціями. Оплата можлива кількома способами, а доставку забезпечують надійні поштові оператори та кур’єри. До кожної покупки можна отримати всі необхідні сертифікати якості та консультацію менеджера – тож залишається лише довіритися поклику душі.

 





Категорія: Людина. Особистість | Переглядів: 424 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar