реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 15 » Тетяну Дзюбу нагородили в Болгарії, а Сергій Дзюба переміг у Канаді
13:30
Тетяну Дзюбу нагородили в Болгарії, а Сергій Дзюба переміг у Канаді
Тетяну Дзюбу нагородили в Болгарії, а Сергій Дзюба переміг у Канаді Письменниця, журналіст, літературознавець, доктор наук із соціальних комунікацій Тетяна Дзюба гідно представляла Україну на IX Міжнародному фестивалі поезії «Славянска прегръдка» у м. Варна, в Болгарії. Це – один із найвідоміших літературних фестивалів світу, який організовує Слов’янська літературно-мистецька Академія (президент – знана болгарська письменниця Елка Няголова). Цього року у фестивалі взяли участь відомі поети з двадцяти країн. Тетяна Дзюба успішно виступила на всіх фестивальних заходах, і отримала в підсумку престижну міжнародну літературну нагороду.

Це – вже друга почесна відзнака пані Тетяни в Болгарії. Як відомо, торік вона одержала нагороду Спілки болгарських письменників «Золотий Пегас» за визначну літературну та наукову діяльність.

А письменник Сергій Дзюба став щойно переможцем Міжнародного літературного конкурсу творів для дітей (Канада). Організатори випустили ошатний, яскравий друкований альманах, у якому представлено поетичний і прозовий доробок переможців конкурсу.

Також талановите письменницьке подружжя з Чернігова нещодавно прийняли в Македонії до Міжнародної Медитеранської Академії імені братів Міладінових (місто Струга). Це – відома й поважна Академія, яка проводить щороку міжнародний літературно-мистецький фестиваль. Нині там побувала письменниця і художниця Анна Багряна, яка презентувала свою виставку.
Віталій Леус



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1072 | Теги: Дзюба, письменники, чернігівці, СлавянскаПрегръдка | Рейтинг: 1.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar