реклама партнерів:
Головна » 2010 » Липень » 28 » Трагедія на вулиці Шевченка в Чернігові. ВІДЕО
20:21
Трагедія на вулиці Шевченка в Чернігові. ВІДЕО
Трагедія на вулиці Шевченка в Чернігові. ВІДЕО Водій автомобіля ДЕУ Ланос в порушення всіх правил дорожнього руху, на пішохідному переході збив вагітну жінку. Жінку доставили в хірургію другої поліклініки, але дитину врятувати не вдалося. Примітно, що в цей час в поліклініці сталася пожежа.
За інформацією Управління МВС України в Чернігівській області, через грубе порушення водієм правил дорожнього руху вагітна жінка отримала тяжкі травми, а її дитя, яке мало от-от побачити цей світ, загинуло в утробі матері. Близько десятої ранку 28 липня молода жінка переходила дорогу на пішохідному переході від стадіону імені Гагаріна на протилежний бік. Водій автобусу помітив її та зупинився, пропускаючи пішохода, в цей час водій «Daewoo Lanos» обганяв маршрутку і вилетів прямо на жінку.
Керівник служби охорони одного з чернігівських магазинів мабуть дуже поспішав у справах, що навіть не помітив, що маршрутне таксі зупинилося не просто так. Ця неуважність або звичайне нехтування правилами дорожнього руху обернулася трагедією, яка вражає своєю безглуздістю.
Пані не чекала, що за автобусом її може чекати небезпека, тому сміливо рушила далі, а водій легковика на мокрій дорозі навіть не встиг загальмувати. Після зіткнення автомобіль протягнув постраждалу ще близько 10 метрів, доки вона не впала на асфальт.
В результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої голови та численні садна. «Швидка» доставила її в міську лікарню №2, постраждалій зробили кесарів розтин, але дитині медики допомогти вже не змогли, вона загинула.
Проти водія «Daewoo Lanos» порушена кримінальна справа за частиною І статті 286 кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає від 3 до 8 років ув'язнення.

За матеріалами: webtv.net.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1475 | Теги: ДТП, Кримінал, пожежа, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar