реклама партнерів:
Головна » 2020 » Квітень » 1 » Тривають льотно-конструкторські випробування дослідного зразка модернізованого літака МіГ-29
18:02
Тривають льотно-конструкторські випробування дослідного зразка модернізованого літака МіГ-29
Тривають льотно-конструкторські випробування дослідного зразка модернізованого літака МіГ-29 Особливістю даних випробувань стане перше застосування високоточної зброї по наземних цілях на модернізованому літальному апараті винищувальної авіації.
Льотно-конструкторські випробування проводять фахівці Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки, що у Чернігові, спільно зі спеціалістами «ППО ДП Львівський державний авіаційно-ремонтний завод».

Літак #МіГ29 один із основних зразків винищувальної авіації Повітряних Сил ЗС України, який здатен виконувати як задачі ППО та повітряного бою, так і нанесення ударів по заданим цілям.

Командування Збройних Сил України вирішило безпосередньо залучити фахівців #ДНДІ_ВС_ОВТ до льотно-конструкторських випробувань у зв’язку з відсутністю таких спеціалістів в «Укроборонпромі».

Робота полягає в здійсненні оцінки основних бойових, технічних та експлуатаційних характеристик винищувача та попередній перевірці обладнання.
Результатом роботи стане доведення характеристик модернізованого винищувача до заданих значень і визначення готовності до державних випробувань.

Джерело: Пресслужба Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 536 | Теги: ЗСУ, випробування, Чернігівщина, літак | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar