реклама партнерів:
Головна » 2020 » Листопад » 6 » У Чернігівській області 285 нових випадків захворювання на коронавірус
19:38
У Чернігівській області 285 нових випадків захворювання на коронавірус
У Чернігівській області 285 нових випадків захворювання на коронавірус За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 6 листопада в області зафіксовано 285 нових випадків COVID-19. ПЛР-тести підтвердили захворювання у 71 чернігівця, 41 ніжинця, 50 прилучан, 38 жителів Козелецького району, 26 – Менського, 11 – Ніжинського. По п’ять нових випадків інфікування виявлено у Коропському, Ріпкинському і Прилуцькому районах, по сім – у Корюківському і Талалаївському, по шість – у Куликівському та Срібнянському. Четверо хворих у Чернігівському районі, двоє – у Новгород-Сіверському і один – у Бахмацькому.
З них 25 осіб госпіталізовані, решта лікується амбулаторно. Стало відомо про чотири летальні випадки. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19, померли двоє жителів Талалаївського району, 61-річна жінка та 63-річний чоловік, 75-річний житель Менського району та 58-річний – з Носівського. Усі вони мали супутні захворювання. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.
За минулу добу від коронавірусної інфекції в області одужали 116 хворих. З них 20 чернігівців, 22 ніжинці, 18 прилучан, вісім жителів Менського району, п’ятеро – Прилуцького, троє – Ічнянського. По дев’ять осіб одужали у Козелецькому і Чернігівському районах, по шість – у Корюківському та Ріпкинському. Двоє хворих одужали у Борзнянському районі, четверо у Бахмацькому, стільки ж у Талалаївському. З них дев’ятнадцять осіб перебували на госпіталізації.
Загалом на Чернігівщині 9787 випадків інфікування COVID-19, з них: – 4617 пацієнтів одужало; – 4521 — лікується амбулаторно; – 459 — перебуває на госпіталізації у медзакладах; – 167 летальних випадків; – 23 померлих осіб із супутнім діагнозом COVID-19. За минулу добу в обласному лабораторному центрі проведено 935 ПЛР-досліджень. 871 ІФА-тест провели заклади охорони здоров’я області.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1145 | Теги: Чернігівщина, короновірус, пандемія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar