реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 16 » У Чернігівських депутатів будуть офіційні помічники-консультанти
19:30
У Чернігівських депутатів будуть офіційні помічники-консультанти
У Чернігівських депутатів будуть офіційні помічники-консультанти У депутатів Чернігівської міської ради незабаром мають з’явитися офіційні помічники-консультанти.
Відповідний проект рішення розміщений на сайті міськради, який має розглядатися на найближчій сесії, інформує ПіК Чернігівщина.

Кожному депутату міської ради дозволяється мати не більше п’яти помічників.
Згідно проекту положення, помічники будуть мати право збирати і отримувати матеріали призначені для депутата, бути присутнім на усіх заходах, які проводяться в раді, одержувати, за письмовим звернення депутата, у виконавчих органах влади будь-яку інформацію, у разі відсутності на сесії депутата оголошувати від його імені пропозиції, зверненя, заяви, за згодою депутата користуватися інтернет-зв'язком, факсом, комп'ютерною, копіювально-розмножувальною та обчислювальною технікою ради.

Зазначимо, що на посаді помічника-консультанта депутата міської ради не можуть перебувати працівники Верховної Ради України та органів виконавчої влади, особи, які перебувають на державній службі чи на службі в органах місцевого самоврядування, а також особи, яким законодавством України заборонено виконання такої роботи.

Додамо, що помічники здійснюватимуть свою роботу на громадських засадах, а оплачувати витрати, пов’язані з їх функціями, депутати мають за власний рахунок.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 897 | Теги: помічники, чернігівські депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar