реклама партнерів:
Головна » 2009 » Вересень » 4 » У Чернігові 3-річна дівчинка вкололася ВІЛ-інфікованим шприцом
19:34
У Чернігові 3-річна дівчинка вкололася ВІЛ-інфікованим шприцом
У Чернігові 3-річна дівчинка вкололася ВІЛ-інфікованим шприцом У Чернігові порушено кримінальну справу за фактом травмування трирічної дівчинки ВІЛ-інфікованим шприцом.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.
Кримінальну справу за ч.1 ст.137 Кримінального кодексу України порушено прокурором м.Чернігова за неналежне виконання працівниками дошкільного навчального закладу №45 обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей. Справу направлено на розслідування до міського відділу міліції. Ступінь винності відповідальних осіб і тяжкості наслідків має бути встановлено у ході слідства.
27 серпня вихованець дитячого садка №45 м. Чернігова на прогулянці дістав з-за паркану використаний шприц і вколов ним трирічну одногрупницю. Під час лабораторного дослідження у шприці виявлено залишки крові людини, ураженої ВІЛ-інфекцією. Наразі дівчинка проходить запобіжне лікування в обласному Центрі з профілактики та боротьби зі СНІДом.

З метою запобігання виникнення подібних випадків у майбутньому прокуратура проводить перевірку стану додержання прав дітей щодо безпечних умов перебування у дитячих дошкільних навчальних закладах. До перевірки залучено фахівців санепідемстанції, управління освіти міськради, комунальної служби.

За матеріалами: УНІАН



Категорія: Медицина | Переглядів: 1245 | Теги: ВІЛ, медицина, наркоман, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar