реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 6 » У Чернігові 9 квітня завершиться опалювальний сезон
08:34
У Чернігові 9 квітня завершиться опалювальний сезон
У Чернігові 9 квітня завершиться опалювальний сезон У Чернігові опалювальний сезон 2017-2018 років завершиться 9 квітня для житлових будинків, бюджетних установ, інших підприємств, установ та організацій міста.

Згідно з розпорядженням керівникам ПАТ «Облтеплокомуненерго», КЕП «Чернігівська теплоелектроцентраль» ТОВ фірми «ТехНова», ПП «Спеціальна енергетична компанія», підприємствам і організаціям міста, що мають на балансі відомчі котельні, доручено завершити опалювальний сезон та припинити постачання теплової енергії.

У закладах загальної середньої та позашкільної освіти опалення буде відключене з 12 години 6 квітня, за винятком загальноосвітньої спеціалізованої школи I–IIIступенів фізико - математичного профілю № 12 та Чернігівської загальноосвітньої школи I–IIIступенів № 29. У цих закладах тепло вимкнуть з 12 години 7 квітня.

Крім того, до пологового будинку Чернігівської міської ради, міської дитячої поліклініки № 2, закладів дошкільної освіти та навчально-реабілітаційних центрів постачання теплової енергії поки продовжуватиметься.

Управління охорони здоров’я міської ради та управління освіти міської ради про прийняте рішення щодо припинення постачання теплової енергії до пологового будинку, міської дитячої поліклініки № 2, закладів дошкільної освіти та навчально-реабілітаційних центрів завчасно повідомлять теплопостачальні організації.

Після закінчення опалювального сезону теплопостачальні організації розпочнуть ремонт технічного обладнання та теплових мереж з метою підготовки їх до наступного осінньо-зимового сезону.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 602 | Теги: опалювальний сезон, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar