реклама партнерів:
Головна » 2023 » Жовтень » 19 » У Чернігові двоє п'яних священників УПЦ заїхали автомобілем на територію Троїцького собору і погрожували військовим розправою
20:03
У Чернігові двоє п'яних священників УПЦ заїхали автомобілем на територію Троїцького собору і погрожували військовим розправою
У Чернігові двоє п'яних священників УПЦ заїхали автомобілем на територію Троїцького собору і погрожували військовим розправою Сьогодні, 19 жовтня, на територію Свято-Троїцького собору приблизно о 14.00 заїхав автомобіль «Рено-Логан», інформує Челайн
В машині було двоє чоловіків. Вони вийшли з автомобіля і почали погрожувати військовим, які забезпечують громадський порядок на території релігійного комплексу. Чоловіки з автомобіля поводили себе дуже агресивно, обзивалися, не добирали слів, погрожували «вбити і закопати» людей у військовій формі. Окрім того, обидва чоловіки були із явними ознаками алкогольного сп’яніння (порушена координація і чіткий запах спиртного з рота).
Військові не вступали в будь-який контакт з ними, але викликали поліцію.
Після цього агресивні молодики сіли в автомобіль і поїхали геть.



Утім, далеко втекти молодикам не вийшло – представники поліції знайшли хмільних чоловіків і оформили протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами у нетверезому стані).
І ось тут починається найцікавіше. Виявляється, що за кермом автомобіля «Рено Логан» перебував такий собі Руслан Горобець.



За даними аналітичної системи «youcontrol», Руслан Горобець – настоятель Свято-Миколаївської парафії УПЦ (московського патріархату) села Шестовиця Чернігівського району.





Його хмільний товариш виявляється теж священник московського патріархату – Лука Фесік (іподиякон Троїцького собору УПЦ).





На місці події перебував журналіст «ЧЕЛАЙН». Обидва чоловіки дійсно були дуже пʼяні. Більше того, Руслан Горобець (водій) поводився дуже агресивно і кілька разів погрожував представнику ЗМІ фізичною розправою. Все це зафіксовано на відео і готується відповідна заява до правоохоронних органів.
Також цікаво, що під час складання протоколу Руслан Горобець представився поліції таксистом. Ось таке обличчя має духовний світ московських служителів.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2433 | Теги: п'яні, Троїцький собор, Чернігів, УПЦ МП | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar