реклама партнерів:
Головна » 2012 » Квітень » 12 » У Чернігові готують волонтерів
22:15
У Чернігові готують волонтерів
У Чернігові готують волонтерів 9 квітня в Чернігові відбулося перше заняття з волонтерами в рамках програми «Розвиток волонтерського руху м. Чернігова».
Цей проект реалізується управлінням стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради спільно з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На заклик узяти участь у програмі відгукнулося більше 10 хлопців і дівчат, переважно студентів чернігівських вузів.
Як розповіли ініціатори, підготовку волонтерів планують здійснювати за п’ятьма напрямками: соціально-комунікативний, правовий, медичний, культура спілкування та знання інфраструктури Чернігова.
Серед тренерів – спеціалісти міського центру СССДМ, управління стратегічного розвитку міста та туризму, представники громадських організацій, правоохоронці, медики. Для покращання навичок спілкування англійською мовою майбутнім волонтерам надаватимуть допомогу представники Корпусу Миру, які зараз перебувають у місті.
Навчання проходитиме як у приміщенні міської ради, так і безпосередньо на території обласного центру. Триватиме підготовка волонтерів близько місяця. А вже в травні молодь, не байдужа до іміджу та розвитку туризму, складатиме практичні іспити під час масових заходів.

За матеріалами Центру СССДМ



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1070 | Теги: Чернігів, волонтери | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar