реклама партнерів:
Головна » 2024 » Вересень » 6 » У Чернігові, на Борисоглібській вулиці, відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ
20:05
У Чернігові, на Борисоглібській вулиці, відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ
У Чернігові, на Борисоглібській вулиці, відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ В суботу і неділю, 7 і 8 вересня, в Чернігові відбудеться благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. За зібрані кошти волонтери планують купити захисникам України дрони на Курський напрямок.

«Це вже буде третій благодійний ярмарок, організований нами самостійно. Для дітей ми готуємо невелику анімацію на годину. На ярмарку будуть представлені різноманітні роботи наших майстрів: смаколики, прикраси, сувеніри, авторські ляльки, картини зі стрічок. Для Чернігівщини дуже потрібно, щоб ця Курська операція була успішною, оскільки вона стримує ворога, і він не наступає на Сумщину та Чернігівщину. Окрім дронів, наразі є запит на медицину, треба закупити ліки. Якщо зібраних коштів вистачить, то є ще потреба в генераторах, старлінках», – розповідає організаторка благодійного ярмарку Наталка Орлова.

Благодійний ярмарок триватиме 7 вересня з 12-ї до 19-ї години, 8 вересня з 12-ї до 17-ї години на вулиці Борисоглібській (біля Валу). У разі повітряної тривоги організатори закликають відвідувачів ярмарки не нехтувати правилами безпеки та переходити в безпечні місця.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1144 | Теги: ЗСУ, ярмарок, Чернігів, благодійність | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar