реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 1 » У Чернігові, на річці Стрижень, двоє чоловіків провалилися під лід
17:21
У Чернігові, на річці Стрижень, двоє чоловіків провалилися під лід
У Чернігові, на річці Стрижень, двоє чоловіків провалилися під лід 1 січня о 09:21 у Чернігові до служби "101" Управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що на р. Стрижень, на відстані 200 м від берега провалилися під тонку кригу два чоловіки, які вирішили скоротити шлях та пішли через річку, повідомляє Управління ДСНС у Чернігівській області.

Зрозумівши що трапилось чоловіки почали кликати на допомогу. Рибалка, який сидів на льоду річки, почув крик людей та відразу викликали рятувальників. Та не гаючи часу сам кинувся на допомогу, прихопивши з собою дерев'яну дошку. Щосили постраждалі трималися за дошку, але виповзти на лід з води такі не змогли.
На безпечній відстані до них наблизився професійний рятувальник і за допомогою рятувального круга та рятувальної мотузки дістали чоловіків з крижаної води. Врятованих транспортували по крихкому льоду до берега та передали працівникам медичної допомоги.

У зв’язку з цим Управління ДСНС у Чернігівській області закликає населення бути обережними і завжди пам’ятали про правила безпечної поведінки під час виходу на крихкий лід, виконання яких допоможе зберегти ваше життя. Не випробуйте долю, цінуйте власне життя. Дбайте про свою безпеку та безпеку Ваших дітей, слідкуйте за їх розвагами, не залишайте без нагляду!



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1042 | Теги: Стрижень, лід, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar