реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 12 » У Чернігові підняли олімпійський прапор
17:48
У Чернігові підняли олімпійський прапор
У Чернігові підняли олімпійський прапор З нагоди відкриття І Європейських ігор в місті Баку (Азербайджан), які проходитимуть з 12 по 28 червня, на Красній площі Чернігова підняли державний та олімпійський прапори.
Всеукраїнська церемонія «Свято олімпійського прапора» в областях проводиться регіональними відділеннями Національного олімпійського комітету України за підтримки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Чернігівщина на І Європейських іграх представлена двома спортсменами. Це — Заслужений майстер спорту, олімпійська чемпіонка з кульової стрільби 2004 року та дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор 2012 року Олена Костевич та майстер спорту України міжнародного класу з пляжного волейболу Олексій Денін.
З вітальним словом до учасників церемонії звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. Він побажав перемоги спортсменам та приємних вражень вболівальникам.
— Я впевнений, що наші спортсмени докладуть максимум зусиль, щоб продемонструвати свій найкращий результат. І на честь їх звершень над п’єдесталом у Баку майорітиме український прапор та лунатиме національний гімн. Ми віримо в кожного українського спортсмена та разом вболіватимемо за українську команду, — зазначив Леонід Сахневич.
У рамках заходу близько чотирьохсот учнів та студентів долучилися до уроку ранкової гімнастики.

За матеріалами: Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації







Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1285 | Теги: Чернігів, Європейські ігри, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar