реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 20 » У Чернігові поліція розслідує обставини вибуху в багатоповерхівці
18:32
У Чернігові поліція розслідує обставини вибуху в багатоповерхівці
У Чернігові поліція розслідує обставини вибуху в багатоповерхівці За попередньою інформацією, в квартирі на першому поверсі 9-поверхівки стався вибух побутового газу. Господар квартири госпіталізований до опікового відділення лікарні. Сьогодні близько полудня до чергової частини поліції Чернігова надійшло повідомлення про вибух у дев'ятиповерховому будинку по вулиці Горького.
На місце події виїхали слідчо-оперативні групи поліції, Державної служби з надзвичайних ситуації в області та медики. До них приєдналися вибухотехніки Головного управління Національної поліції в Чернігівській області. За попередніми результатами огляду правоохоронцями місця події, до вибуху, найбільш ймовірно, призвів витік побутового газу з газової плити.

Мешканець квартири, 1974 року народження, який на момент вибуху перебував в приміщенні, з опіками різних частин тіла був доставлений до лікарні та поміщений до опікового відділення.
Поліцейськими Чернігівського відділу дана інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна), що карається позбавленням волі на строк від 3 до 10 років.

Джерело: Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 928 | Теги: поліція, Чернігів, вибух | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar