реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 28 » У Чернігові правоохоронці затримали наркозалежного серійного грабіжника
13:06
У Чернігові правоохоронці затримали наркозалежного серійного грабіжника
У Чернігові правоохоронці затримали наркозалежного серійного грабіжника Працівники карного розшуку Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області затримали зловмисника, на рахунку якого розбій, три пограбування та крадіжка.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Чернігівського міськвідділу УМВС підполковник міліції Олександр Крук, працівники карного розшуку затримали 27-річного наркозалежного жителя обласного центру, який минулого року скоїв у Чернігові три пограбування і крадіжку, а в лютому цього року – розбійний напад.

За скоєні злочини зловмисник перебував у розшуку та переховувався від правоохоронних органів у столиці. 25 червня він приїхав до Чернігова аби зустрітися зі своєю дівчиною та був затриманий працівниками міліції.

Молодик дав правдиві свідчення та зізнався у скоєнні злочинів. Минулого року з трьох літніх жінок він зірвав золоті ланцюжки та відібрав жіночу сумочку, а з обкраденої квартири виніс мобільний телефон та речі домашнього вжитку.

В лютому цього року він скоїв розбійний напад на чернігівця. Увірвавшись до нього в квартиру, завдав потерпілому тілесних ушкоджень та заволодів грошовими коштами в сумі 450 доларів США та 3500 грн., а також забрав мобільний телефон марки «Samsung».

Підполковник міліції Олександр Крук повідомив, що за всіма фактами скоєння кримінальних правопорушень відкриті кримінальні провадження за статтями 185 (крадіжка), 186 (грабіж) та 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Максимальне покарання, яке чекає на зловмисника — позбавлення волі на строк до семи років.

Олександр Крук повідомив, що працівниками карного розшуку Чернігівського міськвідділу міліції протягом червня було затримано ще чотирьох грабіжників, які скоювали пограбування в Чернігові. Двоє з них – раніше судимі за аналогічні злочини. Один затриманий (17-річний парубок) скоїв 6 пограбувань жінок. На рахунку ще одного 18-річного юнака – 3 пограбування. Зловмисники затримані, вони дали правдиві свідчення.

На рахунку грабіжників – 18 пограбувань. За всіма фактами пограбувань відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.
Триває досудове розслідування.

За матеріалами прес-служби УМВС України в Чернігівській област



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1022 | Теги: Кримінал, злодій, Чернігів, наркоман | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar