реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 2 » У Чернігові ще триває ліквідація наслідків підтоплення
19:06
У Чернігові ще триває ліквідація наслідків підтоплення
У Чернігові ще триває ліквідація наслідків підтоплення 30 червня у м. Чернігові через інтенсивні опади сталося підтоплення 110 домогосподарств та об'єктів різних форм власності на 40 вулицях міста, повідомляє У ДСНС України у Чернігівській області.

У період з 30 червня по 2 липня для проведення робіт по відкачці води та евакуації населення з підтоплених територій підрозділи У ДСНС в області залучалися 75 разів. Загалом було залучено 20 одиниць техніки, 14 мотопомп та 76 чоловік особового складу. Відкачено близько 10211 кубометрів води, евакуйовані з підтоплених територій 16 осіб, з яких троє передані медичним працівникам. З метою надання допомоги населенню, яке зазнало лиха, 1 липня обласним У ДСНС розгорнуто пункт забезпечення життєдіяльності населення по вул. Декабристів біля будинку 5А та організовано його функціонування у цілодобовому режимі. По допомогу до рятувальників звернулися біля 30 осіб.

На даний час підрозділами ДСНС проводяться роботи по відкачці води з підвального приміщення Чернігівської міської лікарні №1, технологічних комунікацій на території стадіону ім. Юрія Гагаріна та приватних домогосподарств по вул. Лисенка, 8 та 16.



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1148 | Теги: Чернігів, ДСНС, підтоплення, опади | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar