реклама партнерів:
Головна » 2010 » Липень » 15 » У Чернігові сталася аварія на напірному каналізаційному трубопроводі
10:10
У Чернігові сталася аварія на напірному каналізаційному трубопроводі
У Чернігові сталася аварія на напірному каналізаційному трубопроводі Увечері 14 липня на напірному каналізаційному трубопроводі Чернігова, по якому перекачуються стоки від головної каналізаційної насосної станції, що знаходиться у Мар'їному гаю, на каналізаційні очисні споруди, було виявлено одразу три аварійні пошкодження. Про це повідомили на комунальному підприємстві "Чернігівводоканал".
Аварійні бригади підприємства після надходження повідомлення оперативно виїхали на місце аварії і перекрили витік стоків, що витікали на поверхню землі по вул. Пролетарський гай біля будинку №7, два незначні витоки були на дамбі на території садово - товариського кооперативу «Ластівка». Аварійно - відновлювальні роботи були розпочаті вранці 15 липня. Ліквідація аварій здійснюється силами служб водоканалу, роботи наразі тривають.
Як зауважує начальник КП "Чернігівводоканал" Олександр Шкінь, це вже далеко не перша аварія на напірному трубопроводі. Водоканал неодноразово повідомляв про нагальну потребу заміни трубопроводів, якими перекачується майже 70% стоків міста на очисні споруди і стан яких визнаний як аварійний ще у 2004 році. Тоді ж було прийнято рішення про будівництво нового трубопроводу довжиною 6,6 км. За період з 2004 по 2009 рік побудовано 4,8 км. Для завершення робіт (будівництва ділянки довжиною 1,8 км) необхідно ще 9,8 млн. грн. Без виконання цих робіт під загрозою відключення водопостачання залишаються 200 тис. мешканців міста Чернігова.

Джерело: Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: Надзвичайні ситуації | Переглядів: 1350 | Теги: аварія, каналізаційний колектор, Чернігівводоканал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar