реклама партнерів:
Головна » 2010 » Березень » 4 » У Чернігові "ВЄНА" запроваджує цензуру?
09:26
У Чернігові "ВЄНА" запроваджує цензуру?
У Чернігові Чернігівська “Професійна спілка працівників мас-медіа м. Чернігова” незалежної медіа-профспілка України (НМПУ) заявляє про те, що в Чернігові посилився тиск на свободу слова та з’явилися випадки запровадження цензури.
Професійна спілка працівників мас-медіа м. Чернігова вважає неприпустимим зняття матеріалу “Церква проти пам’ятника-чудовиська на древньому Валу”.
У цьому матеріалі, який розповсюдила Чернігівська єпархії УПЦ, йшлося про те, що УПЦ вважає зображення семаргла язичництвом.
Адміністратор сайту “Високий Вал” розмістив його 27 лютого о 14:51. Співвласник “Високого Валу” Олександр Хуторненко двічі упродовж доби самочинно знімав цей матеріал, посилаючись на “дзвінок з “ВЄНИ”, з якою у нього є договірні відносини щодо розміщення реклами.
Професійна спілка працівників мас-медіа м. Чернігова вважає неприпустимим втручанням як власника “Високого Валу”, так і торгово-промислової групи в питання, що стосуються свободи слова.
Неприпустимим є і запровадження цензури в Інтернет-виданні, яке нещодавно було відзначене як одне з найвпливовіших на Чернігівщині.

Джерело: За згодою членів професійної спілки працівників мас-медіа м. Чернігова Голова Владислав Савенок



Категорія: Церква та суспільство | Переглядів: 1746 | Теги: Чернгів, ВЄНА, цензура, Високий Вал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar