реклама партнерів:
Головна » 2016 » Січень » 18 » У Чернігові відкрилися “Безкоштовні курси української мови”
21:04
У Чернігові відкрилися “Безкоштовні курси української мови”
У Чернігові відкрилися “Безкоштовні курси української мови” “Безкоштовні курси української мови” відкрилися у Чернігові. Охочих вивчати мову виявилось у місті напрочуд багато. Тільки нині, за словами координатора-викладача Людмили Зіневич, уже записалося понад 100 осіб. На відкриття курсів завітала письменниця Дзвінка Матіяш, яка привітала слухачів з почином та презентувала свій «роман про батьківщину». Говорили про літературу, про читання…
Очільниця Курсів Анастасія Розлуцька каже: “Якщо коротко, то я вражена кількістю охочих у Чернігові вивчати мову й активністю організаторів – це надихає”.

Викладач київських курсів Вікторія Афанасьєва ділиться враженнями на своїй сторінці у Фейсбуці: “Сьогодні з чудовою командою “Безкоштовних курсів української мови” (Анастасія Розлуцька, Оля Андрусенко) відкривали нові курси у Чернігові, слухали презентацію чарівної Дзвінки Матіяш про любов і пам’ять, про світлі письменницькі образі і як не зійти зі свого “шляху святого Якова”.

“Багато позитивних вражень від знайомства зі слухачами, з Анастасією Розлуцькою і Дзвінкою Матіяш. Попереду натхненна й копітка робота”, – підсумовує Людмила Зіневич.

Джерело: movaua.org



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1044 | Теги: українська мова, Чернігів | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar