реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 12 » У Чернігові викрито підпільний цех цифрових піратів
17:54
У Чернігові викрито підпільний цех цифрових піратів
У Чернігові викрито підпільний цех цифрових піратів Порушуючи чинне законодавство, чернігівський приватний підприємець тиражував аудіовізуальну продукцію та програмне забезпечення.
Чернігівські правоохоронці провели комплекс заходів з виявлення та припинення фактів порушення прав інтелектуальної власності під умовною назвою «Чорний Посейдон».
В ході спецоперації співробітники Управління протидії злочинам у сфері економіки УМВС України в Чернігівській області викрили в обласному центрі підпільний цех з тиражування аудіовізуальної продукції та програмного забезпечення.

Власником незаконного цеху є чернігівський підприємець, який всупереч законодавству здійснював тиражування, зберігання та подальше розповсюдження дисків для лазерних систем зчитування на оптичних носіях інформації із записаними на них об’єктами авторського та суміжного права (програмним забезпеченням) та записами аудіовізуальних творів.
В ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили обладнання для запису дисків для лазерних систем зчитування, понад півтори тисячі ДВД- дисків із записами аудіо-візуальних творів, поліграфія та витратні матеріали (диски з відтвореними об’єктами авторського і суміжного права та чисті диски).
Загальна сума вилученого майна становить понад 100 тисяч гривень.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-1 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, експорт, імпорт, зберігання, реалізація та переміщення дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання та сировини для їх виробництва, якщо ці дії вчинені у значних розмірах) - караються штрафом від трьох тисяч до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією та знищенням дисків для лазерних систем зчитування, матриць, обладнання чи сировини для їх виробництва.
Триває досудове розслідування.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 961 | Теги: міліція, Кримінал, цифрові пірати, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar