реклама партнерів:
Головна » 2024 » Серпень » 3 » У Чернігові запрацювала платформа комунікації майбутніх захисників із ЗСУ – Центр рекрутингу
19:44
У Чернігові запрацювала платформа комунікації майбутніх захисників із ЗСУ – Центр рекрутингу
У Чернігові запрацювала платформа комунікації майбутніх захисників із ЗСУ – Центр рекрутингу Не лише дізнатися про вакансії в підрозділах Збройних Сил України, але й отримати детальні роз’яснення та консультації, відтепер можна у Центрі рекрутингу в Чернігові (відкрився на базі ЦНАП). Тут не роздають повістки, і навіть не обліковують.
Центр став 30 в країні. Загалом же послугами установ такого формату вже скористалися близько 12 тисяч жителів Києва, Львова, Дніпра, Харкова, Полтави, Ужгорода та інших міст країни.
Така ініціатива – проєкт Міністерства оборони України у співпраці з органами місцевої влади та місцевого самоврядування, а ще – вимога часу.
«Ще недавно саме тут активно набирали добровольців до легендарних бригад «Лють», «Сталевий кордон», «Азов», сьогодні ж є велика необхідність поповнення війська абсолютно різними спеціальностями. І саме в Центрі можна дізнатися актуальний перелік та обрати те, де будеш максимально корисним», - зауважив начальник ОВА В’ячеслав Чаус на урочистому відкритті Центру.
«Центр – це середовище, де людина у комфортних для себе умовах (можна навіть анонімно) отримує інформацію, консультацію, щоб зрозуміти насамперед для себе, де може стати в нагоді її цивільні вміння та навички», - додає уповноважений представник Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.
Принагідно зібранню розповіли про актуальні запити в 1-шій окремій танковій Сіверській бригаді.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 2030 | Теги: рекрутинг, Чернігівщина, ЗСУ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar